Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Γυναίκα που έπασχε από επιθετικό καρκίνο έπινε χυμό καρότου για 8 μήνες και δεν θα πιστεύετε τι της συνέβη

Γυναίκα που έπασχε από επιθετικό καρκίνο έπινε χυμό καρότου για 8 μήνες και δεν θα πιστεύετε τι της συνέβη (PHOTO)
Η Ann Cameron, συγγραφέας ενός μεγάλου αριθμού παιδικών βιβλίων, γεννήθηκε στην αμερικανική πολιτεία του Ουισκόνσιν το 1943. Έπασχε από καρκίνο του παχέος εντέρου και είχε ήδη κάνει εγχείρηση στις 6 Ιούνη 2012. Κατά τη στιγμή της χειρουργικής επέμβασης, αυτή η ύπουλη νόσος βρισκόταν στο τρίτο στάδιο, και μετά την επέμβαση η συγγραφέας αισθάνθηκε καλύτερα, έτσι αρνήθηκε τη χημειοθεραπεία.
Ωστόσο, φαίνεται ότι ήταν κάποιου είδους φαινόμενο placebo. Λίγο καιρό μετά από τη χειρουργική επέμβαση, στις 6 Νοεμβρίου 2012, τα αποτελέσματα της υπολογιστικής τομογραφίας έδειξαν ότι ο καρκίνος του παχέος εντέρου είχε εισέλθει στο τέταρτο στάδιο και εξαπλωθεί στους πνεύμονες.

Η ιατρική πρόγνωση των γιατρών δεν ήταν ευχάριστη για εκείνη. Οι γιατροί προέβλεψαν τρία ακόμα χρόνια ζωής, και της εξήγησαν ότι είτε επέλεγε ακτινοβολία και χημειοθεραπεία είτε όχι, δεν θα έπρεπε να αναμένει ότι αυτές οι διαδικασίες θα παρέτειναν τη ζωή της.
Ο σύζυγός της πέθανε το 2005 από καρκίνο του πνεύμονα, αλλά δεν ήθελε να παραιτηθεί, οπότε άρχισε να ψάχνει για εναλλακτικές θεραπείες. Στην προσπάθειά της αυτή συνάντησε την ομολογία του Ralph Cole. Ενός ανθρώπου που νίκησε τον καρκίνο του δέρματος με την κατανάλωση 1.134 kg χυμού από καρότα σε καθημερινή βάση.
Η Ann άρχισε να πίνει το χυμό αυτό στις 17 Νοεμβρίου, αρκετές φορές την ημέρα. Δεν είχε ξεκινήσει χημειοθεραπεία ή ακτινοβολία, και συνέχισε να δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην υγιεινή διατροφή της, αποφεύγοντας την κατανάλωση ανθυγιεινών τροφών.
Μετά από δύο εβδομάδες από την κατανάλωση του χυμού έκανε τομογραφία εκπομπής ποζιτρονίων, και τα ληφθέντα αποτελέσματα έδειξαν ότι η κατάστασή της παρέμενε η ίδια όπως πριν.
paidia
Ωστόσο, οκτώ εβδομάδες μετά από αυτό, στις 7 Ιανουαρίου 2013, η αξονική τομογραφία έδειξε ότι η ύπουλη ασθένεια σταμάτησε να εξαπλώνεται, οι όγκοι και το πρήξιμο των λεμφαδένων άρχισαν να παρακμάζουν. Μετά από τέσσερις μήνες θεραπείας, τον Μάρτιο του 2013, ο καρκίνος συνέχισε να συρρικνώνεται, και οι αδένες επανήλθαν στο φυσιολογικό. Μετά από οκτώ μήνες θεραπείας, διαπιστώθηκε ότι ο καρκίνος είχε εξαφανιστεί εντελώς.
Το μυστικό του χυμού καρότου βρίσκεται στη λιπαρή αλκοόλη και στο φυσικό φυτοφάρμακο που βρίσκεται στα καρότα, και έχει αποδειχθεί ότι έχει αντικαρκινικές ιδιότητες. Η κατανάλωση αυτού του χυμού αυξάνει τα επίπεδα των καροτενοειδών στο αίμα και των οργανικών χρωστικών ουσιών που πιστεύεται ότι δρουν για την πρόληψη του σχηματισμού των κυττάρων του όγκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: